Evinizi Güzelleştirecek Nevresim Takımı Çeşitleri

Evlerinize şık ve sıcak bir hava katacak, evinizi güzelleştirecek nevresim takımı çeşitleri blog yazımızda sizi bekliyor! Evlerde uzun uzun vakit geçirdiğimiz bu zamanlarda siz de evinizi daha güzel bir hale getirin!

Yatak odasının ve özellikle nevresim takımlarının temizliği uyku deneyimi için oldukça önemli bir durumdur. Günün yaklaşık 8 saatini geçirildiği yataklar için kullandığınız nevresim takımı çeşitleri özel olmalıdır. Ve tabii temizlik ürünleri de. Daha sağlıklı bir uyku kalitesi için gelin, nevresim takımı seçimi nasıl olur biraz ondan bahsedelim. Ve ayrıca en güzel nevresim takımı çeşitleri ile yazımıza devam edelim!

Nevresim Takımı Seçimi

Nevresim Takımı Çeşitleri Nasıl Seçilir?
Yatak Örtüsü Seçimi
  • Nevresim takımı seçerken ürünün kumaşına çok dikkat etmelisiniz. Keten, pamuk ve ipek kumaşlardan oluşan nevresim takımları, tercih edebileceğiniz en iyi ürünler olacaktır.
  • Nefes alabilen, terletmeyen, çok kaygan olmayan kumaşlar kullandığınızda uyku kaliteniz artar.
  • Ve tabii ki nevresim takımının yatağınız ile ne kadar uyumlu olduğu da önemlidir. Ürünün boyutuna ve desenlerinin sizi mutlu edip etmeyeceğine bakmanız gerekir. İçinde rahat edeceğinizi düşündüğünüz, size sıcaklık veren bir nevresim takımı ile tüm uyku düzeninizi değiştirebilirsiniz!

Birbirinden Güzel Nevresim Takımı Çeşitleri

1-) Vivamaison Çift Kişilik Nevresim Takımı

Vivamaison Çift Kişilik Nevresim Takımı
Vivamaison Çift Kişilik Nevresim Takımı

Nevresim takımı çeşitleri arasında ilk önerimiz renkli mi renkli, odanıza çok yakışacak bir ürün olan Vivamaison Çift Kişilik Nevresim Takımı! %80 pamuk, %20 polycotton kumaştan üretilen ve  200×240 cm ebatlarında olan bu nevresim takımı uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz bir üründür. Havayı geçiren özel dokusu sayesinde size rahat bir uyku deneyimi sunar. Ve ayrıca evinizi güzelleştirmenize yardımcı olur!

2-) Taç Premium Nevresim Takımı

Nevresim takımı çeşitleri
Taç Premium Nevresim Takımı

Taç Premium Nevresim Takımı da evinizde huzurlu bir hava oluşturmanıza yardımcı olacak ürünlerden biridir. Bu nevresime, çarşaf ve 2 adet yastık kılıfından oluşuyor. Bu set sayesinde siz de en keyifli uykularınızı uyuyabilirsiniz. Ayrıca takımın şıklığı ile çok mutlu hissedebilirsiniz!

3-) Maxstyle Terry Cotton Tek Kişilik Nevresim Takımı

Nevresim takımı çeşitleri
Maxstyle Terry Cotton Tek Kişilik Nevresim Takımı

Maxstyle Terry Cotton Tek Kişilik Nevresim Takımı, çiçekleri deseniyle içinizi ısıtırken konforunuzdan da ödün vermemenizi sağlayacak bir üründür. Bu set, nevresim, çarşaf ve yastık kılıflarından oluşur. Takım, yatak odanıza şık bir görüntü katarken sağlıklı bir uyku uyumanıza da yardımcı olur!

4-) Taraftar Nevresim Takımı

Nevresim takımı çeşitleri
Ayrıca Takım Setlerini de Tercih Edebilirsiniz, Fenerbahçe Striped Nevresim Takımı

Taraftar model nevresim takımları hem gençler hem de çocuklar için oldukça uyundur. 160×200 cm ebatlarında olan Fenerbahçe Striped Nevresim Takımı, sevdikleriniz için hediye olarak, kendiniz için veya çocuklarınız için tercih edebileceğiniz modellerden biri. Taraftar nevresim setlerinin, her takımın hayranlarına özel modeli bulunuyor. Galatasaray ve Beşiktaş gibi futbol takımlarının ürünlerine de ÇiçekSepeti’nden kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca nevresim takımı modellerine ek olarak taraftar battaniye çeşitlerine göz atmayı da unutmayın!

5-) Lisanslı, Çizgi Film Karakterli Nevresim Takımları

Nevresim takımı çeşitleri
Lisanlı Nevresim Takımı Winx Flowers

Yine çocuklar için tercih edebileceğiniz nevresim takımı çeşitlerinden biri de Lisanlı Nevresim Takımı Winx Flowers gibi çizgi film kahramanlarıyla süslü olan modellerdir. Bu ürün; çevre temizliği, ekolojik dengenin korunması ve insan vücuduna zararlı kimyasalların kullanılmadığını gösteren belgeye sahiptir. Siz de bu ürünle çocuklarınızın sağlıklı ve huzurlu bir uyku uyumasını sağlayabilirsiniz. Nevresim, lastikli çarşaf ve yastık kılıfının bir arada olduğu set ile çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Ayrıca onlara mükemmel bir uyku deneyimi yaşatabilirsiniz!

6-) MonoHome Classic 3’lü 3D Pamuk Saten Çift Kişilik Kişiye Özel Nevresim Takımı

Nevresim takımı çeşitleri
Çift Kişilik Kişiye Özel Nevresim Takımı

Sırada oldukça özel bir nevresim takımı var. Özel diyoruz çünkü bu takım gerçekten kişiye özel olarak üretiliyor! Üzerine dilediğiniz görseli ekletebileceğiniz MonoHome Classic 3’lü 3D Pamuk Saten Çift Kişilik Kişiye Özel Nevresim Takımı görüşünü ile dikkat çekicidir. Ayrıca hava geçirgen yapısı ve statik elektriği emen dokuma kumaşı sayesinde keyifli bir uyku uyumanızı sağlar. Sık dokunmuş üst kalite pamuk kumaş ile hazırlanmıştır. Ve özel kutusu içerisinde gönderilir. Bu nevresim takımı ile siz de evinizi daha güzel bir görünüme kavuşturabilirsiniz!

7-) Çift Taraflı Nevresim Takımı

Çift Taraflı Çift Kişilik Nevresim Takımı
Çift Taraflı Nevresim Takımı

Ve sırada, diğer nevresim takımlarından farklı olarak iki yüzünü de kullanılabileceğiniz bir ürün var! Modern ve şık Çift Taraflı Nevresim Takımı! 1 adet 200×220 cm nevresim, 1 adet çarşaf, 2 adet yastık kılıfından oluşan bu nevresim seti çift taraflı kullanımı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Yüzleri farklı renkte olan bu nevresim takımı sayesinde farklı nevresim takımı kullanıyor gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca bu ürün oldukça uygun fiyatlıdır. Uygun fiyatıyla, farklı yüzeylere sahip olmasıyla ve şıklığıyla siz de bu nevresim takımını tercih edebilirsiniz!

8- ) Snowman Bebek Nevresim Takımı

Nevresim takımı çeşitleri
Snowman Bebek Nevresim Takımı

Evinizi güzelleştirecek çeşitli nevresim takımları arasında şimdilik son önerimiz: Snowman Bebek Nevresim Takımı! Bu nevresim, bebekler için özeldir. Hem sevimli deseniyle hem de rahatlığıyla çocukların vazgeçilmez nevresim takımıdır. %100 pamuk içerikli kumaşı sayesine nefes alabilen, havadar ve yumuşacık bu ürün ile siz de çocuklarınıza mükemmel uyku deneyimini yaşatabilirsiniz!

Bonus: Dekoratif Sevimli Yastık ve Kırlentler

Avakado Yastık
Avokado Yastık

Koltuk ve yatak üstlerinde kullanılan minder ve kırlentler dekorasyonu tamamlayan ürünlerden biridir. Bir odayı ufak dokunuşlarla değiştirmek ve zevkinizi göre şekillendirmek isterseniz çeşitli yastık modellerini tercih edebilirsiniz. Bu ürünler küçük gibi görünse de etkileri fazladır. Sanki tüm ev yenilenmiş gibi, eve bambaşka bir hava gelmiş gibi hissetmenizi sağlar.